Ηθικη δεσμευση SO’BiO® étic : ARGAN OIL

Το οργανικό έλαιο Αργκάν της SO’BiO étic® προέρχεται από την φημισμένη περιοχή μεταξύ Essaouira και Agadir στο Μαρόκο η οποία έχει κηρυχτε Reserve Biosphere από την Unesco.

Τι σημαίνει ηθική δέσμευση etic+ της Οργανικής σειράς Precieux Argan

Σε ολη την σειρά Precieux Argan η SO’BiO® étic έχει επιλέξει ένα Οργανικό έλαιο Αργκάν ανώτερης ποιότητας.
Η οργανική πιστοποίηση επιτρέπει την πλήρη ιχνηλασιμότητα της παραγωγικής αλυσίδας, από την προέλευση των καρπών έως την τελική απόκτηση του ελαίου, ώστε να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα τόσο σε επίπεδο υφής και οσμής όσο και στην απουσία φυτοφαρμάκων.

Το οργανικό έλαιο Αργκάν της SO’BiO étic® προέρχεται από την φημισμένη περιοχή μεταξύ Essaouira και Agadir στο Μαρόκο η οποία έχει κηρυχτεί ως Reserve Biosphere από την Unesco.


Στο Μαρόκο η ομάδα της SO’BiO étic® συμμετέχει επίσης στην οργάνωση Terre et Humanisme που ιδρύθηκε από τον Γάλλο φιλόσοφο , συγγραφέα και διανοητή Pierre Rabhi με σκοπό την προώθηση της Aγροοικολογίας.
Μια μέθοδο αποδοτικής Γεωργίας, που λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση, στηρίζοντας την ανάπτυξη γεωργικών πρακτικών προσβάσιμων σε όλους, κυρίως στους πιο ανήμπορους, και στην καταπολέμηση της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας.

Μέσα από αυτή την ισχυρή δέσμευση η SO’BiO étic® επενδύει διαρκώς στον κλάδο της παραγωγικής διαδικασίας μη θεωρώντας το Αργκάν μια τάση της μόδας αλλά ένα πολύτιμο έλαιο σημαντικού πλούτου και μεγάλης αξίας για τα καλλυντικά προϊόντα !

Δείτε ολη την σειρά εδω: https://elmeliabio.com/series/argan-oil/