Βιολογικά & Φυσικά Καλλυντικά με Argan Oil

Αργκάν, ο καρπός με τις 1000 αρετές !

Εδώ και αιώνες  και από γενιά σε γενιά, η παραγωγή  argan oil πραγματοποιείται στον τόπο καταγωγής του, στο νοτιοδυτικό Μαρόκο  και αποτελεί το σύμβολο ομορφιάς της Ανατολής.

Το έλαιο Αργκάν χρησιμοποιείται  από τις γυναίκες στο Μαρόκο για τις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες που περιέχει.

Ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά καθώς και σε τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), το έλαιο αργκάν προσφέρει

  • Εντατική σύσφιξη
  • Ανάπλαση 
  • Αντιγηραντική προστασία κυρίως σε ξηρά, ώριμα, με τάσεις χαλάρωσης δέρματα.

Ένα δώρο της Φύσης  από το εμβληματικό δέντρο του Μαρόκου,  το χρυσό λάδι αργκάν , πλούσιο σε λιπαρά οξέα , αποτελεί

  • την πεμπτουσία της θρέψης για την επιδερμίδα
  • την λάμψη των μαλλιών
  • την υγεία των νυχιών

Βλέπετε 1–12 από 36 αποτελέσματα