Τρόποι πληρωμής & Έξοδα αποστολής

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε άμεσα την παραγγελία σας, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό στο courier που θα σας την παραδώσει.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα απευθείας πληρωμής του ποσού της αντικαταβολής  στα υποκαταστήματα των εταιρειών διανομής (courier) μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

Ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας, ανήκει στην τράπεζα Eurobank και έχει αριθμό: GR0302600300000950201029798.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση από λογαριασμό σας στην Eurobank δεν επιβαρύνεστε με πρόσθετα έξοδα.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει απο άλλη τράπεζα προς την Eurobank θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα του εμβάσματος που είναι επιπλέον 4,00€

Οποιαδήποτε τυχόν έξοδα σας χρεώσει διαφορετική τράπεζα, σας επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου.

Το ποσό που θα αποσταλεί προς την δική μας τράπεζα θα πρέπει να είναι το ακριβές τελικό ποσό της παραγγελίας σας χωρίς καμία αφαίρεση εξόδων της τραπέζης σας.

 Με την ολοκλήρωση του τραπεζικού εμβάσματος, παρακαλούμε να ενημερώσετε, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά την ELMELIA.BIO ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Έξοδα Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΠΡΟΣ

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του μόνο οταν η παραγγελία αυτή δεν έχει αποσταλλεί.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες για την Κύπρο.