Naturado Jojoba Oil

Naturado Cosmetics

ΚΩΔΙΚΟΣ: 717

Προστατεύει από την αφυδάτωση και επιβραδύνει την απώλεια νερού από τα κύτταρα του δέρματος

    ΤΥΠΟΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

  • Ανάπλαση

  • Ενυδάτωση

  • Ώριμη επιδερμίδα

  • Λιπαρή επιδερμίδα

  • Ευαίσθητη επιδερμίδα

€ 11.10 | 50ml

Εξαντλήθηκε

ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟ JOJOBA

Πιστοποιήσεις

Περιγραφή

Οργανικό έλαιο Jojoba

Πρόσωπο – Σώμα - Μαλλιά

Βοτανολογική Ονομασία  : Simmondsia chinensis

Χώρα Προέλευσης : Μεξικό - Καλιφόρνια

Περιγραφή : 100% αγνό παρθένο έλαιο ψυχρής πρώτης πίεσης προερχόμενο από τους σπόρους του καρπού simmondsia chinensis ενός θάμνου με  εξαιρετικά λιπαντικές ιδιότητες

Δεν υπόκειται καμία χημική επεξεργασία.

Δράση και Χρήση του ελαίου στην Ομορφιά

Το έλαιο Jojoba  είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και την επουλωτική του δράση.

  • Προστατεύει από την αφυδάτωση και επιβραδύνει την απώλεια νερού από τα κύτταρα του δέρματος.
  • Εξαιρετικά θρεπτική σύνθεση, διεισδύει βαθιά στο δέρμα, απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
  • Έχει σμηγματορροϊκή,  ρυθμιστική δράση (ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος), ιδιαιτερότητα που το καθιστά ιδανικό προϊόν φροντίδας για την λιπαρή επιδερμίδα.
  • To έλαιο Jojoba θεωρείται το ιδανικότερο έλαιο για νεανικά και λιπαρά δέρματα . H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην λιπαρή επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο.
  • Προστατευτικό και  μαλακτικό  είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Αναπλαστικό  και αντιγηραντικό  διατηρεί την ευλυγισία  και την ελαστικότητα του δέρματος  καθώς  ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
  • Συντελεί στην λείανση και στην σφριγηλότητα  της επιδερμίδας με τάσεις χαλάρωσης.

Επιπλέον χρήσεις του ελαίου

  • Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους Ινδιάνους σαν προϊόν ενδυνάμωσης και βελτίωσης της όψης  και της λάμψης των μαλλιών.
  • Εξαιρετικά ενυδατικό, διευκολύνει στην απομάκρυνση του σμήγματος βελτιώνοντας αισθητά την υφή και την υγεία των λιπαρών μαλλιών.
  • Συμβάλει στην ελαστικότητα και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας ιδιαίτερα μετά την έκθεση στον ήλιο.
  • Βοηθά σημαντικά τα δέρματα με τάσεις ακμής.
  • Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας ενώ θεωρείται ένα εξαιρετικό αντιρυτιδικό προϊόν για την περιοχή των ματιών και του λαιμού.
  • Καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα  ή την αποτρίχωση

Χρήση:

  • Καθαρό ή  σε ανάμειξη με άλλα έλαια βάσης ή αιθέρια έλαια, το έλαιο jojoba  μπορεί να χρησιμοποιηθεί :
  • Σαν έλαιο ημέρας ή /και  νύχτας για όλους τους τύπους δέρματος
  • Για αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου
  • Σαν μάσκα για τα μαλλιά
  • Σε τοπικές εφαρμογές για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών
  • Σε μασάζ
  • Σαν προϊόν φροντίδας των μωρών

Συστατικά

Ingredients: 100% Simmondsia Chinensis seed oil *

100% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

100% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας

Paraben free

Preservative free

No petrochemical compounds

No animal testing

No animal by-product