Χονδρική πώληση

Η ELMELIA.BIO δραστηριοποιείται στον χώρο των Οργανικών Καλλυντικών. Αντιπροσωπεύει για το σύνολο της Ελλάδας, τη Κύπρο και την Αλβανία τις κορυφαίες Γαλλικές εταιρείες πιστοποιημένων οργανικών καλλυντικών:

Πρόκειται για πλήρεις σειρές bio καλλυντικών επιλεγμένες με γνώμονα την αγνότητα των συστατικών τους, την καθαρότητα της περιοχής από την οποία προέρχονται καθώς και την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ασφαλή αλλά ταυτόχρονα πολυτελή προσέγγιση της φροντίδας και της ομορφιάς.

Η ELMELIA.BIO προτείνει ένα ευρύ φάσμα οργανικών συνθέσεων όπως Φυτικά έλαια , Ανθόνερα, Άργιλο ανώτερης ποιότητας, Υαλουρονικό οξύ, βούτυρο Καριτέ, Monoi from Tahiti, καλλυντικά με βάση το Γάλα γαϊδούρας, το έλαιο Αργκάν, το έλαιο Ελίχρυσου , το Άγριο Τριαντάφυλλο καθώς και σαπούνια, αρώματα και αντηλιακά. Η επιλογή Γαλλικών εταιρειών δεν είναι τυχαία. Η Γαλλία κατέχει την πρώτη θέση στον τομέα της Κοσμετολογίας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την τεχνογνωσία με ένα εξαιρετικά καθαρό περιβάλλον φυσικού πλούτου, όπου αντλούνται οι πρώτες ύλες των προϊόντων που παράγει. Όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, είναι δερματολογικά ελεγμένα ενω πιστοποιούνται από τους εγκύρους και αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς ECOCERT ΓΑΛΛΙΑΣ, COSMOS, COSMEBIO, τους οργανισμούς με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Στην ΕLMELIA.BIO δεσμευόμαστε ώστε να εξασφαλίζουμε καλλυντικά υψηλών προδιαγραφών και ανώτερης ποιότητας ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη των απαιτήσεων, αλλά πάντοτε με απόλυτο κριτήριο την αγνότητα και ζητούμενο την φυσική ομορφιά και φροντίδα.

Δυνατότητες επικοινωνίας για πελάτες χονδρικής:

e-mail : info@elmeliabio.com

t: 2310 219 822